Getuigenissen opstellingen

Eerste getuigenis

Ik vond het heel inspirerend en voelde me als deelnemer heel veilig en vrij. We zijn nu een paar dagen verder en zonder dat ik er veel uitleg kan aan geven, merk ik nu dat er een ander soort van rust is gekomen.
Ik voel me zelf zekerder en als ik met een kordate uitspraak aangeef waar mijn grens is, voel ik me er zelfs niet schuldig over.
Anja J.

tweede getuigenis 

Ik wil toch ook nog even aanhalen dat ik het opzet van deze workshop zeer aangenaam en vooral ook zeer effectief vind.

Tijdens de vorige workshop heb ik ontdekt dat er een heleboel zaken zodanig onbewust opgeslagen zijn, dat je op bewust niveau niet weet van het bestaan en zodoende ook niets zal ondernemen om ze te transformeren.

Via de opstelling tonen deze onbewuste dingen zich en kan je ze wel transformeren, dat geeft deze manier van werken een grote meerwaarde.
MC

derde getuigenis

Dag Gina,

Ik ben nog altijd aan het nagenieten van afgelopen zaterdag.
Na al heel wat balansen rond het thema “overvloed” was ik enkele dagen voor de themadag ‘Opstellingen op basis van PSYCH-K®’ die je organiseerde, terug op een paar beperkende overtuigingen gestoten waar ik al bijna 20 jaar mee rondloop (n.a.v. mijn echtscheiding destijds).

Omdat dit mij zoveel inzicht had geboden omtrent dit thema dacht ik dat alles nu eindelijk opgeruimd was, maar dankzij een opstelling kwam er toch nog een heel belangrijk gegeven aan bod m.b.t. deze relatie.
De voldoening was enorm en het was lang geleden dat ik me nog zó intens voldaan, ontspannen en gelukkig gevoeld heb.

Bedankt Gina, dankjewel voor je professionaliteit!
Linda