Familie- en organisatieopstellingen

Op de weg van persoonlijke ontwikkeling komen we zowel belemmerende gedachten, als stress en angsten tegen. Heel wat van die gedachten en angsten vinden zijn oorsprong in het familiesysteem, het gezin waar je opgroeide en bij je voorouders, tot verschillende generaties terug.

Familieopstellingen of organisatieopstellingen lenen zich perfect om duidelijkheid te krijgen over bepaalde aspecten die je bij jezelf wil veranderen om je weg vrij te maken.

Bij opstellingenwerk geven we elk element in jouw thema een stem, de stem die je zelf nog niet hoorde. Door een ‘wetend veld’ te creëren van jou en je thema, komt net die informatie vrij die je nodig hebt om stappen vooruit te zetten en op een vrije manier je eigen weg te gaan.

Er wordt naar aanleiding van de opstellingen heel wat informatie meegegeven door Gina. Deze informatie is gebaseerd op het Systemische gedachtegoed, haar ervaringsdeskundigheid als begeleider en eigen levenswijsheid.

Evolutie-mogelijkheden bij opstellingen voor de representanten.

  1. Ontwikkelen van je hoofd naar je hart of van denken naar voelen.
  2. Het ontwikkelen van inzichten en creëren van een diep ‘weten’ omdat vele thema’s in de opstellingen getoond worden universeel zijn. Met andere woorden, je herkent in de opstelling van anderen thema’s van jezelf of van je familie.
  3. Je wordt gekozen voor een bepaalde ‘representatie’ omdat je er op een bepaalde manier mee verbonden bent in je eigen thema’s.

Gina is sinds 2009 gecertificeerd facilitator familie- en organisatieopstellingen.
Ze heeft heel wat ervaring in systemische therapeutisch- en traumawerk.

Opstellingen op aanvraag.

Opstellingsavonden of -dagen zijn mogelijk op aanvraag.
Neem gerust contact op voor meer informatie!

Voorbeelden van themadagen binnen systemisch werk
vrouwenthema’s – partnerrelaties – werk gerelateerde en maatschappelijke thema’s.